Pastunette heren pyjama gestreept maat M

Bestel de Pastunette heren pyjama gestreept maat M voor heren goedkoop via de Pyjama-webshop. Een grijze Pastunette heren pyjama. Het pyjamashirt heeft lange mouwen en een V-hals. De stof is gestreept. De mouwen hebben elastische boorden. De lange pyjamabroek van de Pastunette heren pyjama is effen grijs. Productspecificaties: Stofsamenstelling: 100% katoen Merk en collectie: Pastunette for men Seizoen: Herfst/winter

Kleur: Grijs
Materiaal: Katoen 100%
Beschikbare maten: M
Merk: Pastunette

Bestel dit artikel goedkoop op: Pyjama-webshop – Pastunette heren pyjama gestreept
 

de goedkoopste Pastunette heren pyjama gestreept maat M

Aanbieder Pastunette heren pyjama gestreept maat M

De Pastunette heren pyjama gestreept maat M bestel je eenvoudig, snel en goedkoop via de online shop: Pyjama-webshop. Dit is de grootste online nachtmode specialist van bekende merken zoals Pastunette, Ringella, Schiesser, Esprit, Rebelle en Charmor. Het nachtmode assortiment voor dames, heren en kinderen varieert van hippe pyjama’s tot klassieke nachthemden en sportieve shortama’s.

Het aanbod is dusdanig gevarieerd, dat iedere bezoeker bij Pyjama-webshop kan slagen. Naast nachtmode biedt Pyjama-webshop ook een uitgebreid assortiment badjassen en in de najaars- en winterperiode huispakken van Pastunette en Ringella aan. Klanten beoordelen de Pyjama-webshop al jaren met gemiddeld een 9.

Bekijk het complete assortiment op de website Pyjama-webshop