Italian Design

Italian Design is een online boutique met bijzondere producten zoals: Italiaanse en Franse lingerie en badmode, ondergoed, luxe exclusieve Italiaanse damesmode en herenmode zoals: tops, beenmode, body care, sleep & lounge, stropdassen, zakelijke overhemden, ondergoed, paraplu’s en sokken.

Onze Italiaanse producten zijn van 100% Made in Italy kwaliteit, dit staat voor kleermakerstraditie en echt vakmanschap, duurzaam handgemaakt met passie en oog voor detail, met gebruik de mooiste materialen. Deze producten hebben een prijs en hiervoor krijgt u een niet te evenaren kwaliteit en stijl. De producten zijn niet te vergelijken met zogenaamd ‘Italiaanse producten’ gemaakt in een lage lonen land. Ze zijn speciaal gemaakt voor u, iemand die hoge kwaliteit en waarde herkent, deze hogelijk waardeert en respectvol behandelt.

Een aantal van de Italiaanse merken heeft haar sporen verdiend voor de grote Italiaanse stoffenfabrieken en modehuizen in Milaan, zoals Salvatore Ferragamo, Gucci en Pal Zileri. Zij weerspiegelen een typisch Italiaanse smaak zonder compromis. Ambachtelijk handwerk, passie, oog voor detail en top kwaliteit materialen zijn bij de productie ingezet. Hun producten worden verkocht in speciaal geselecteerde exclusieve winkels in vele tientallen landen over de gehele wereld.

Sinds enige tijd bieden ze ook Franse designer merken aan, zoals Lise Charmel en Made in Europe Designer merken als Hanro. Ze werken hard aan onze winkel met hoge-kwaliteitsproducten, te mooi en te leuk om ze de klanten te onthouden.

Bekijk het aanbod op de website Italian-Design.nl
 

aanbiedingen Italian Design